Mickel i Långhult – hans liv och sagor. Kuggaberg 13 aug

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det är inte längre så ofta jag drar på mig Mickel i Långhults gamla slitna kläder och berättar. Men nu har du tillfälle att lyssna till Mickelsagor. Och ännu bättre, jag berättar vid trollberget Kuggaberg i Långhult. Just där den muntliga berättarkonsten tog fart på nytt för några decennier sen och ur vilket Sagobygden föddes. För mig är det också ett litet jubileum, det är nästa exakt 30 år sen jag blev sagoberättare på heltid och Mickel i Långhult på nytt började vandra runt i vårt land.

Välkommen till Kuggaberg torsdag13 augusti kl 18.30. Kvällen arrangeras i samarbete mellan Sagobygden och Målaskog Långhults bygdeförening. Ta gärna med fikakorg och något att sitta på.

I Sagobygdens sommar anges en reservlokal vid dåligt väder. Men det är ändrat pga av pandemin. Arrangemanget genomförs utomhus oberoende av väder. Bara ni bästa publik kommer.