Träffa mig i Trädhuset 27-28 april under Litteraturrundan i Skåne

Helgen 27-28 april är det premiär på Litteraturrundan i Skåne. Från Arkelstorp i norr till Smygehuk i söder, blir det författarframträdanden, uppläsningar, bokbord och möten mellan författare och läsare.

Själv kommer jag att vara i Trädhuset nära Hovdala slott. Välkommen dit för en pratstund, för att lyssna på sägner och njuta av den hänförande utsikten över Finjasjön och skogarna, där märkliga händelser utspelat sig. Du kan köpa mina böcker till fyndpriser och se Steve Andersons fotografier till boken Göingesägner och konstnären Björn Brusewitz originalteckningar till Småländska sagor.

Trädhuset är öppet lördag och söndag 11-17 och då är det också kaffeservering. Fri entré.

Lördag kväll blir det berättarföreställningar.

Klockan 20: Gastar och gengångare. Jag berättar spökhistorier.

Klockan 22: Förbjudna sagor. Jag berättar undangömda fräcka och erotiska sagor. Barnförbjudet.

Eftersom antalet besökare till Trädhuset är begränsat så kan du i förväg boka plats på kvällens berättarföreställningar genom att skicka ett mail till: per.gustavsson@telia.com eller ringa 0451-212 46. Biljettpris: 60:-.

Medarrangör Hovdala slott.

Här kan du läsa mer om Litteraturrundans övriga program: www.litteraturrundan.se

Hitta hit: Trädhuset ligger söder om Hässleholm, nära Hovdala slott. Avfart från väg 23 i höjd med Tormestorp. Följ skyltningen till trädhuset. Vägbeskrivning: www.hassleholm.se/hovdalaslott